Zakelijke bestellingen

Welkom bij Huisje Boompje Boefje - Speciale Zakelijke Dienst voor Kraamcadeaus

Unieke Kraamcadeaus binnen Jouw Budget

Bij Huisje Boompje Boefje begrijpen we dat bedrijven op zoek zijn naar bijzondere kraamcadeaus die passen binnen hun budget. Onze speciale zakelijke dienst biedt de mogelijkheid om op basis van een vastgesteld budget unieke kraamcadeaus samen te stellen.

Onze Diensten voor Zakelijke Klanten

1. Budgetvriendelijke Kraamcadeaus op Maat

Wij geloven dat het mogelijk is om binnen elk budget een uniek en memorabel kraamcadeau te creëren. Werk samen met ons team om het door jou vastgestelde budget te benutten en een prachtig gepersonaliseerd geschenk te ontwerpen.

2. Factureringsopties

Het bestellen van kraamcadeaus voor medewerkers was nog nooit zo eenvoudig. Onze flexibele factureringsopties zorgen ervoor dat zakelijke klanten moeiteloos op factuur kunnen bestellen.

3. Maatwerk in Overleg

Of je nu specifieke thema’s, kleuren of ontwerpelementen in gedachten hebt, we werken graag samen om kraamcadeaus te maken die perfect passen bij de stijl van jouw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij de koffertjes met naam, luiertaarten, of naamcadeautjes

4. Bedrijfslogo Verwerken

Voeg een professionele touch toe aan je kraamcadeaus door het bedrijfslogo te integreren. Dit zorgt niet alleen voor een gepersonaliseerd geschenk maar versterkt ook de merkidentiteit van jouw bedrijf.

5. Directe Verzending met Persoonlijk Kaartje

Bespaar tijd en moeite door kraamcadeaus rechtstreeks naar de ontvanger te laten sturen. Voeg een persoonlijk kaartje toe met een warme boodschap, en wij regelen de rest.

6. Grote Hoeveelheden Binnen Budget

Of je nu enkele, een paar of een groot aantal kraamcadeaus nodig hebt, we passen ons aan aan jouw behoeften en zorgen ervoor dat elk geschenk met dezelfde zorg en aandacht wordt samengesteld.

7. Afspraken voor Op Maat Gemaakte Producten

Heb je specifieke ideeën voor kraamcadeaus? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en op maat gemaakte producten te creëren die voldoen aan jouw verwachtingen.

Neem Contact met Ons Op

Ontdek de unieke mogelijkheden die Huisje Boompje Boefje biedt voor budgetvriendelijke, op maat gemaakte kraamcadeaus. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@huisjeboompjeboefje.com. We kijken ernaar uit om samen te werken en bij te dragen aan de bijzondere momenten van jouw bedrijf.

Stuur ons een berichtje

  Contactgegevens
  Huisje Boompje Boefje

  info@huisjeboompjeboefje.nl
  Telefoon: 06 – 290 531 82
  Karveel 19
  1625 EP Hoorn

  KvK: 62811347
  BTW: NL001998011B28
  IBAN: NL93RABO0109386639
  BIC: RABONL2U