Over Ons

Wie is Huisje Boompje Boefje?

Hoi daar! Ik ben Angelique, het creatieve brein achter Huisje Boompje Boefje. Samen met mijn man Maarten, mijn kleine avonturier Stijn, onze stoere Bram en onze schattige dochter Sara, vormen we een gezellige chaos in het prachtige Hoorn.

In 2013 kwam Stijn ter wereld en samen met zijn komst ontstond het idee voor onze eigen webshop met unieke, zelfgemaakte kraamcadeaus. Sindsdien is elke dag hier een feest van creativiteit en vrolijkheid.

Ik ben degene die met veel liefde en passie achter de schermen aan jullie bestellingen werkt. Van het bedenken van nieuwe producten, zoals onze Kinderkoffertjes, tot het maken verzenden van een bestelling, ik geniet van elk moment. Ons huis heeft zelfs een kleine transformatie ondergaan, waarbij zolder en garage zijn omgetoverd tot mijn eigen creatieve speeltuin.

Bij Huisje Boompje Boefje draait alles om persoonlijke aandacht en unieke creaties. Zoals onze prachtige Luiertaarten, met zorg samengesteld om elke ouder te verblijden. En natuurlijk onze geliefde Kraamcadeaus met naam, waarmee we een persoonlijke touch toevoegen aan elk speciaal moment.
Wat dit werk echt speciaal maakt, zijn de geweldige reacties van onze klanten. Jullie leuke berichtjes en blije gezichten bij het ontvangen van onze creaties zijn de kers op de taart. We voelen ons bevoorrecht om deel uit te maken van zulke bijzondere momenten.

En dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor de interactie met jullie, onze fantastische klanten. Ik sta altijd open voor nieuwe idee├źn, dus als je iets speciaals zoekt of een eigen idee hebt, laat het me vooral weten en neem contact met ons op en we maken er samen iets moois van!

Heb je zin om samen te werken of onze producten in jouw winkel te verkopen? Stuur dan een gezellig berichtje naar info@huisjeboompjeboefje.nl, t.a.v. Angelique.
Liefs Angelique