Gastenboek

Esmeralda Naam bekers besteld voor de kindjes die op mijn dochters 1ste verjaardag zullen zijn.. Dinsdag(3-10) besteld en nu vrijdag(6-10) in huis. Dus netjes op tijd voor het feest a.s zondag. Dank je wel ze zien er super uit.
Beoordeling
Geplaatst op 6 oktober 2017
Astrid van Zoest Mijn kraamkado van Huisje Boompje Boefje was wederom een succes! Zo'n mooi ingepakt kado is al leuk om te geven, laat staan te ontvangen! Groeten! Astrid
Beoordeling
Geplaatst op 23 augustus 2017
A.Hanssen Geweldige service en mooie producten! Had twee naamstoeltjes besteld en had ze snel nodig om als Doop cadeau te geven had ze binnen een dag in huis! Super!
Beoordeling
Geplaatst op 11 juli 2017
Sibel Sahin Vorige week vrijdag de bestelling geplaatst en vandaag dinsdag gelijk binnen. Dankjulliewel voor de klantvriendelijkheid en de snelle bezorging. De motorluiertaart ziet er ook supermooi uit net als op de foto! Hartelijk dank
Beoordeling
Geplaatst op 7 februari 2017
Lotte Vorige week een bestelling gedaan voor een vriendin van mij, en ik kreeg al snel een berichtje dat het cadeautje klaar was. Top service en een super leuk origineel cadeau (laken en knisperdoekje met naam erop. Ze zijn er heel blij mee. Dankjewel!
Beoordeling
Geplaatst op 11 oktober 2016
Elvira Korsten, Maid Of Make-up Super leuke unieke originele cadeau's Mooie kwaliteit en echt waar voor je geld.
Beoordeling
Geplaatst op 12 juli 2016
Eline Schenzel Onlangs een stoel met de afbeelding van het geboortekaartje besteld. Alles was mogelijk en het resultaat was schitterend! Een absolute aanrader, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.
Beoordeling
Geplaatst op 14 april 2016
Maaike hesseling Echt superleuke kadootjes, het stoeltje met geboortekaartje of wat anders leuks erop is echt heel leuk om te geven en te krijgen natuurlijk, heel origineel, de (gevulde) koffertjes zijn ook echt heel leuk. Als je wat origineels en wat leuks wilt geven dan is dit echt de site waar je terecht kunt, heb er al heel vaak iets besteld en altijd naar dikke tevredenheid.
Beoordeling
Geplaatst op 8 april 2016
Rianne Bakker Al meerdere keren mooie kraamcadeautjes besteld, snelle levering en super leuke en orginele cadeaus, aanrader is zeker het stoeltje met geboorte kaartje erop, heel orgineel!
Beoordeling
Geplaatst op 4 april 2016
Myrthe Originele cadeau's en een super service!!
Beoordeling
Geplaatst op 3 april 2016